Laatste nieuws

Koning Willem

zaterdag 27 april 2019
Koning Willem

Koning Willem

 

Ome Johan, nicht Milou en natuurlijk mijn grote zus Jennifer, allemaal van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.

Mijn zus Anniko is een hele week bij ons weg geweest, ze is met haar school naar Engeland gegaan voor een werkweek.

Elke dag kregen we via de app een bericht hoe het gegaan was die dag en ze heeft een prachtige week mogen beleven aan de andere kant van de Noordzee, maar ik ben blij dat ze weer terug is want dan kan ze weer lekker met mij knuffelen.

Met de Pasen heb ik voor het eerst met mijn nieuwe wandelwagen een ritje gemaakt in onze bus.

Niet zo ver weg want we zijn naar Opa en Oma Derks geweeest want die hadden open dag op hun bedrijf de Polderworm.

Het ritje is erg goed gegaan en de op maat gemaakte wandelwagen past perfect in de bus.

Dit is natuurlijk erg fijn zodat ik dan ook zonder problemen naar de ziekenhuizen kan voor de controles en ook kunnen we met alle plezier een dagje weg of iets dergelijks.

De open dag bij Opa en Oma was voor mij meteen de mogelijkheid om met de Tulpen Koningin en haar Prinses op de foto te kunnen.

Als een echte Koning heb ik tussen de dames even goed mijn best gedaan om er goed op te komen.

Met Koningsdag heb ik het wat rustig aan gedaan en ben samen met mama lekker thuis gebleven.

Papa is samen met Anniko, Hanna, nicht Anouk en tante Leonie naar de vrij markt geweest waar Hanna en Anniko spulletjes hebben verkocht.

Daarna hebben ze met de puzzelrit mee gedaan en dat vonden ze erg gezellig.

Nu even over mij, op dit moment gaat het best goed.

Dit betekend niet dat mijn ziekte niet door zet maar ik voel met redelijk goed en heb niet erg veel last van ongemakken zoals verkoudheid en spugen.

Ik ga zo af en toe naar buiten, maar alleen als het echt goed weer is omdat ik erg vatbaar ben voor een koudje, maar hier in huis bevalt het me goed.

De sonde problemen zijn nog niet opgelost maar op dit moment heb ik er niet erg veel last van.

Ik hoop dat ik deze goed periode voort kan zetten.

Dit is voor mij erg fijn maar ook voor ieder om mij heen.

Vreselijk om te horen dat het met mijn vriendje Noa niet goed gaat. Ik wens hem, zijn ouders en grote broer heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd.

Dit is ook de reden dat Team Forza4Willem zich ook dit jaar weer gaat inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar het medicijn.

Jennifer, Esther, Opa en Oma Derks gaan de vreselijk zware grote kale Mont Ventoux bedwingen in juni en papa gaat met Henk en Pim de bergen in Italië beklimmen in september.

U kunt hun steunen op www.join4energy.nl en www.forza4energy4all.nl

2 verschillende stichtingen met 1 doel, Samen voor het medicijn.

 

dikke kus en een knuffel van Willem.

 

volgende bericht hoop ik te plaatsen op 2 juni.

<h4>willemweblog.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.willemweblog.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/acties">Acties</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen">Van Willems zussen</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen-van-jennifer">Van Jennifer</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-anniko">Van Anniko</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/mijn-zussen-over-villa-pardoes">Mijn zussen over Villa Pardoes</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwe-fiets">Nieuwe fiets</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/2-jaar">2 jaar</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsoverzicht">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/over-willem">Over Willem</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/privacy">Privacyverklaring</a><br />