Laatste nieuws

Hittegolf

zaterdag 27 juli 2019
Hittegolf

Hittegolf

103 maanden, hoera die kan ik maar mooi even in mijn zak steken.

En dit word mijn 310e bericht, ook een hele mijlpaal.

Nog een grote mijlpaal is dat Beppe 73 kaarsjes uit mocht blazen.

Van harte gefeliciteerd Beppe.

Anne Marin is ook jarig geweest en die heb ik hoogst persoonlijk kunnen feliciteren want ik ben even bij haar langs geweest.

Nog een felicitatie maar dan voor mijn grote zus Jennifer, ze heeft haar rijbewijs gehaald en nog wel in 1 keer en met weinig lessen. Wat een topper.

Er zijn de laatste tijd weer een aantal geweldige mensen die flink actie voeren voor Forza4Willem.

Oud ijzer, koeken en de enige echte Energy4All tulp worden verkocht en daarmee komt het medicijn weer mooi een stapje dichterbij.

Iedereen heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet.

De vakantie is nu echt aangebroken voor al mijn zussen en het is lekker gezellig in huis.

Met mij gaat het iets beter ten opzichte van de vorige maand, het slijm is iets minder en de stik momenten nemen ook wat af.

Mijn vorige bericht had de titel: warm.

Nou nu is het een hittegolf en daar worden we allemaal niet blij van.

De temperatuur is over de 28 graden geweest in de unit en in de rest van het huis is het niet veel beter.

Iedereen en vooral ik heb daar flink last van.

Mama geeft mij tussen de voedingen door extra water zodat ik het vocht wat ik uit zweet wel op peil hou.

Verder kunnen we er niet zo veel aan doen, in de avond de deuren los maar dat brengt ook weer muggen in huis en die muggen vinden mij geweldig.

Ik zit onder de muggenbulten en ik heb niet het benul dat ik ze weg moet slaan en als ik slaap gaat dat al helemaal niet.

Laten we hopen dat de komende tijd de temperatuur iets afneemt zodat het weer dragelijk word in huis.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem.

 ik hoop mijn volgende bericht te plaatsen op 1 september.

<h4>willemweblog.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.willemweblog.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/acties">Acties</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen">Van Willems zussen</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen-van-jennifer">Van Jennifer</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-anniko">Van Anniko</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/mijn-zussen-over-villa-pardoes">Mijn zussen over Villa Pardoes</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwe-fiets">Nieuwe fiets</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/2-jaar">2 jaar</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsoverzicht">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/over-willem">Over Willem</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/privacy">Privacyverklaring</a><br />