Acties

Diverse acties na de bruiloft

zondag 24 augustus 2014
Diverse acties na de bruiloft

Allereerst wil ik de oud werkgever van papa bedanken voor hun sponsoring van 1000,- euro. Koel en vries bedrijf de Groene uit Rutten heeft deze geweldige donatie gedaan aan ons team. Heel erg bedankt.

 

Car Expert van Aart uit Rutten heeft zijn 25 jarig jubileum achter de rug en wilde geen cadeau, maar een gift voor Forza4Willem. Vele klanten en leveranciers hebben hier gehoor aan gegeven en gaven gul. Een geweldig bedrag van 1100,- euro is gestort op Team Forza4Willem.

 

Vele gezinnen/personen hebben al zeer goed bijgedragen met hun donaties en dat waarderen wij zeer. U kunt lezen, op deze link http://www.forza4energy4all.nl/sponsor-deelnemers.html (pagina 6) onder Team Forza4Willem wie allemaal gedoneerd heeft. Heel erg bedankt en we gaan door, want we zijn er nog niet en er is nog steeds veel geld nodig voor een medicijn.

 

Papa is in Valkenburg flink aan het fietsen gegaan met 3 papa’s van lotgenootjes. Flinke klimmen en hier is goed te oefenen om een idee te krijgen hoe het is om omhoog te fietsen. Hieronder een mooie foto van papa met 2 andere papa’s.

 

 

Door de schuurfeest commissie van het Eierengooien in Tollebeek is papa benaderd of hij de garderobe wil bemannen. De opbrengsten zijn dan voor Forza4Willem. Dat was een goed idee, maar papa kan het niet opbrengen om daar de hele avond te gaan staan omdat papa dat niet aan kan ivm zijn ziek zijn en vermoeidheid. Hij heeft een oproep geplaatst op facebook en een paar vrienden reageerde meteen om te helpen. Papa heeft deze mensen een shirt gebracht en is daarna naar huis gegaan. Maarten, Wendy, Lucel, Astrid en Marloes hebben hun beste beentje voor gezet en er is de volgende dag een bedrag van 400,- euro overgeschreven op Team Forza4Willem. Heel erg bedankt allemaal want dit was weer een super actie.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem