Acties

Spinnen

zondag 24 augustus 2014
Spinnen

Gisteren zijn Pim, Richard, tante Mireille en papa naar Apeldoorn gegaan voor de 1e clinic voor Forza4Energy4All. Dit was een leerzame en sportieve bijeenkomst voor Forza4Willem. Er is begonnen met koffie en kennismaken met andere deelnemers en daarna uitleg door top triatleet Chris Brands. Deze sportman kon door zijn ervaring goede antwoorden geven op de vragen die gesteld werden in de zaal over hoe je het best deel kan nemen aan deze monstertocht. Advies over hoe en wat met trainen en voeding waren goede onderwerpen. Daarna ging iedereen omkleden en naar de spinning zaal. Hier is iedereen even helemaal tot het gaatje gegaan wat sportiviteit betreft. Anderhalf uur zeer zwaar spinnen met een coach die zelf ook nog een stapje harder spinde dan de deelnemers. Dit was een hele flinke inspanning maar als je weet waar je het voor doet dan krijg je weer kracht om door te gaan. Alle lof voor iedereen die hier aan deelgenomen heeft. Daarna onder de douche en even na praten en een presentatie van Energy4All. Voldaan ging iedereen op weg naar huis met de nodige info over de tocht in september. Er komen nog meer clinics verder in het jaar maar daar hou ik u wel weer van op de hoogte.

 

Team Forza4Willem bestaat nu uit de volgende personen: Pim van Bruggen, Richard Smedes, Mireille Hunneman-derks, Renate Derks en Ferdinand Dijkstra.

 

Er mogen nog steeds mensen mee doen die ook graag de uitdaging aan willen gaan hoor, dus schroom niet en laat het maar weten aan mijn papa.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem