Laatste nieuws

Medicatie aanpassing

zaterdag 27 augustus 2022
Medicatie aanpassing

Medicatie aanpassing.

 

Hoera, mijn grote zus Anniko is 19 jaar geworden.

Hieperdepiep hoera, van harte gefeliciteerd.

Zelf ben ik 140 maanden geworden, ook weer een flinke mijlpaal.

Er is de afgelopen maand niet zo veel gebeurd, behalve dat mijn zussen nog lekker schoolvakantie hebben maar volgende week kunnen ze alle 3 weer beginnen met een nieuw schooljaar.

Dat zal een hele verandering gaan worden hier want Jennifer gaat op kamers in Leeuwarden en Anniko gaat op kamers in Drachten.

Alleen Hanna blijft gelukkig nog bij ons.

En ik, ja ik zou eigenlijk volgende week voor het eerst naar de grote school gaan maar door mijn ziekte gaat dat helaas niet.

Nou gelukkig krijg ik hier thuis ook wel wat "les" en doen mama en de verpleging regelmatig oefeningen met mij zoals een boekje lezen, met mijn computer herkenning spelletjes doen, liedjes zingen maar ook gewoon TV kijken of muziek luisteren.

Ik reageer erg verschillend op de dingen die met mij gedaan worden.

Dat komt doordat ik wat verandert ben de laatste tijd, overdag was ik erg stil en in de late nachten erg onrustig.

Mama heeft contact gehad met de metabolen arts en de neuroloog uit het UMCG over mijn gedragingen.

Doordat al lange tijd mijn medicatie niet is aangepast hebben ze een berekening gemaakt aan de hand van mijn gewicht en is 1 mediciijn opgehoogd.

Papa en mama denken dat dit medicijn er voor heeft gezorgd dat ik overdag goed helder ben en ik klets er dan ook regelmatig flink op los.

Maar de nachten blijven onrustig.

Na weer contact te hebben gehad is er nog een medicijn aangepast en of dat werkt dat zal de komende tijd moeten uitwijzen.

Verder heb ik niet zo veel meer te melden en ik hou het dan ook mooi kort deze keer.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem.

 

volgende bericht komt op 2 oktober.

video

fotoalbums

<h4>willemweblog.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.willemweblog.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/acties">Acties</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen">Van Willems zussen</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen-van-jennifer">Van Jennifer</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/van-anniko">Van Anniko</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/mijn-zussen-over-villa-pardoes">Mijn zussen over Villa Pardoes</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/nieuwe-fiets">Nieuwe fiets</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/2-jaar">2 jaar</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/nieuwsoverzicht">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> -<a href="https://www.willemweblog.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/over-willem">Over Willem</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.willemweblog.nl/privacy">Privacyverklaring</a><br />