Nieuwsarchief

Afsluiting Forza 2014 Italiƫ

zondag 21 september 2014
Afsluiting Forza 2014 Italiƫ

Vorige week heb ik afgesloten met het behalen van de beklimming van de Gavia en de Mortirolo.

Afgelopen zondag heeft team Forza4Willem de Stelvio beklommen. Wat een moeilijke berg en wat een zware rit om aan de top te komen.

De wandeldames mama en Mireille kregen steun van suporter Annegrid die ongetraind de uitdaging aan ging.

6 uur lang lopen op onverharde paden boven door de bergen is ongelooflijk zwaar. Alle wandelaars verdienen dan ook groot respect dat ze samen deze barre tocht hebben overwonnen.

De fietsers hebben ook flink hun best gedaan maar voor papa was het emotioneel toch wel de zwaarste berg. Hij wist dat ik samen met mijn zussen hem op stond te wachten en dat gaf kracht om boven te komen, maar meteen ook een zware druk om niet te durven stoppen als het echt niet meer gaat.

Eenmaal boven gekomen stond de hele familie Derks papa aan te moedigen en ook mijn zussen klapten de blaren op hun handen.

Ik zei niet zo veel maar toen papa helemaal kapot boven kwam bij mij viel hij op de grond en heb ik hem maar even vast gepakt.

Al met al was het voor iedereen die in welke vorm ook heeft mee gewerkt aan Forza4Willem een prachtig moment om iedereen boven te zien.

Ik heb er positieve kracht van gekregen en dat heeft mij goed op de been gehouden deze week.

De terug reis is ook goed verlopen en eenmaal in Rutten aangekomen stond een welkomstcomité ons op te wachten. Familie en vrienden stonden klaar om ons welkom te heten en te feliciteren.

 

Het was een evenement om nooit te vergeten.

Op YouTube kunt u de 3 filmpjes bekijken van de 3 beklommen bergen.

Type dan in de zoekbalk: Forza4Energy4All 2014

en daar kunt u op de gewenste dag klikken.

Op de laatste dag - Stelvio - staan papa, mama, mijn zussen en ik ook nog op het filmpje.

 

Via deze weg wil ik alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat papa, mama, Mireille, Richard, Pim en ook Annegrid de bergen op konden voor dat éne doel: geld inzamelen voor onderzoek naar een medicijn heel hartelijk bedanken.

Ik heb het dan over heel veel mensen. Ik ga geen namen noemen want dan vergeet ik vast mensen, maar u als sponsor hoort hier zeker bij.

 

Wie ik wel even speciaal wil bedanken dat zijn opa en oma Derks, want als zij niet met ons in Italië waren konden papa en mama niet de bergen op.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem