Nieuwsarchief

Augustus Forza4Willem Maand

donderdag 28 augustus 2014
Augustus Forza4Willem Maand

Deze maand gaat het gebeuren. Vele acties staan op stapel:

 

Op 12 augustus geeft organist Peter Reijnhoudt een orgelconcert in Emmeloord. Tijdens dit concert wordt er geld ingezameld voor Forza4Willem. Wat geweldig dat deze muzikant dit voor Forza4Willem doet.

 

Op 16 augustus v.a. 18.00 uur is er een Forza4Willem bbq bij Dijkstra en Langeweg bv in Rutten achter de schuur onder het grote afdak. Deze bbq wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende polder ondernemers die goederen beschikbaar stellen. Opgeven kan nog tot 9 augustus bij de Gardeniers 35 in Rutten of via: BBQ4Forza4Willem@ziggo.nl

 

Op 30 augustus geeft de wereldberoemde polderband Murphy’s Law een benefietconcert in de Ducdalf te Espel. De Ducdalf stelt hun bedrijf kosteloos beschikbaar voor deze actie en alle entree opbrengsten komen ten goede voor Forza4Willem.

 

Op 31 augustus is van af 14.00 uur een grootste Bingo op de deel in Emmeloord. Dit alles is georganiseerd door café-restaurant Eindeloos en vele prijzen worden beschikbaar gesteld door meewerkende ondernemers uit de hele polder en Urk.

 

Dus u leest het hier wel. Voor ieder wat wils.

 

Graag tot ziens op een (of meer) van deze mooie acties.

 

O ja, vergeef me dat ik niet overal aanwezig kan zijn op deze feesten.

 

Dikke kus en een knuffel van Willem