Nieuwsarchief

Hoera ik ben 23 maanden!

dinsdag 6 november 2012
Hoera ik ben 23 maanden!

Lieve allemaal,

Zoals de titel al zegt, vandaag ben ik 23 maanden en dat gaan we vieren, oma Derks komt vanmiddag met mijn zussen naar Groningen, gezellig!

Vanmorgen hebben papa en mama een gesprek gehad met de diƫtiste, ik ben op de weegschaal geweest en daarop is te zien dat ik groei, dit is nadat er weer een toevoeging bij mijn voeding is gedaan. Aan het einde van de week word ik weer gewogen om te kijken of de groei doorzet, ik groei en ik heb er ogenschijnlijk geen ongemakken van bijgekregen, zo willen we het hebben. Ik heb wel erge dunne luiers, dat zijn papa en mama al wel gewend maar de zusters hier nog niet, ze kijken er iedere keer weer van op, hihi, ik stink gewoon lekker door! Ook hebben papa en mama gesproken met de neuroloog die het EEG heeft bekeken, helaas zijn alleen de eerste twee uur betrouwbaar maar toen lag ik te slapen en de rest is onbetrouwbaar omdat de signalen niet de hele tijd goed doorkwamen, wat moeten we hier nu weer mee. Er wordt nu in het team besproken of ze dit nog een keer willen gaan doen want hier hebben ze niet zo veel aan. Als laatste hebben papa en mama gesproken met de kinderarts, die kijkt naar alles waar ik niet specifiek voor in het ziekenhuis lig(zeg maar, de huisarts van deze afdeling), ze beluisterd mijn hart en mijn longen e.d. Aan de hand van haar ondervindingen krijg ik nu wat minder pufjes. Samen met de metabolenarst gaat zij mijn medicijnlijst nog doornemen en analyseren om te kijken of hier nog wat aan veranderd moet worden. Ik zit weer even in een betere periode en heb niet zoveel last van de ongemakken die ik de laatste weken thuis had, misschien niet zo handig voor de observatie maar voor mij wel lekker.

Ik weet nog steeds niet wanneer ik weer naar huis mag, ze hebben gisteren weer een nieuw observatieplan gemaakt voor deze week. Aan het einde van deze week gaan ze bekijken wat de observaties hebben opgeleverd en wat er evt. nog gedaan moet worden, als er niks speciaals uitkomt, bijkomt of tussenkomt mag ik dan misschien wel naar huis. Dit zou wel fijn zijn voor papa, mama en mijzelf maar zeker voor mijn zussen, bij opa en oma Derks hebben ze het heel fijn maar ze missen papa en mama en mij wel.

Dikke knuffel van Willem

p.s. Er staat ook weer een nieuw stukje bij mijn zussen!!