Nieuwsarchief

Mijn mama is de beste

zaterdag 3 november 2012
Mijn mama is de beste

Mijn mama is de beste

Even een korte opmerking van mij. Als je als trouwe lezer van mijn berichtjes op zondag deze week niet meer gelezen hebt kijk dan eerst even in de maand oktober voor een extra bericht voordat je dit bericht gaat lezen.

Er is weer veel gebeurt deze week. Begonnen met een echo en vele dingen kwamen in sneltreinvaart daarna. Mijn tante Mireille wil ik hier even bedanken dat ze papa en mama helpt met het schrijven van mijn stukjes als ik in Groningen in het ziekenhuis lig.

Mijn zussen zijn afgelopen nacht blijven slapen in het ronald mac donald huis. Wat een feest voor hun. Gegeten in een echte pannenkoekenboot en samen met papa en mama op de kamer slapen. Tante Eveline heeft ze gebracht samen met neefje Daan. Heerlijk hebben ze bij mij op de kamer geknuffeld met me en daarna lekker spelen op de speelkamer op de afdeling. Na een goede nacht hebben ze een ontbijtje genomen in het RmD huis en zijn toen weer bij mij gekomen want ik mocht in bad. De zuster stelde haar voor aan mijn zussen en Hanna vond het maar een beetje vreemd want de zuster heet ook Hanna. Heerlijk is het bad volgelopen en toen mocht ik er in. Hahaha en spatteren dat ik deed. Zus Hanna en Anniko deden hun shirt maar uit en de zuster Hanna was helemaal nat van mijn gespatter. Maarja jammer dan, ik vond het heerlijk. Oma Derks en tante Leonie kwamen mijn zussen weer halen en hebben nog even van mij genoten. Toen ze weg waren zijn papa en mama ook even weg gegaan want mama had een uitvoering van het korps. Een echt concours waar mama al een dik half jaar vooraan het oefenen is. Een gelukje voor mij is dat het in Hoogezand was en dat is maar 15 minuten hier vandaan. Kon papa ook lekker mee want ik word goed verzorgd in het ziekenuis. Mama begon te spelen met het korps en het liep erg goed. Na hun stuk hebben ze nog een ander korps beluisterd en ze zijn toen snel weer naar mij gegaan. Toen ze bij mij op de kamer kwamen zei papa meteen dat ik gepoept had en dat klopte ook. Tot ver uit mijn luier zat het en dan heb je het gemak dat je een zuster er bij kan halen. Lekker weer schoon in de kleren en toen even bij mama op schoot. Heerlijk een liedje zingen en dan schater ik het uit van plezier. Nadat ze mij weer terug in de box hebben gelegd ben ik gaan slapen. Onder het eten kreeg mama een telefoontje van tante Eveline die probeerde te vertellen dat ze de eerste prijs hadden gehaald maar het was door het gejuich bijna niet te verstaan. Ook waren ze het beste korps van de dag dus het was maar goed dat mama lekker heeft mee gespeeld en ik kan lekker zeggen, mijn mama is de beste. Hoe het verder met mij gaat is een beetje wisselvallig. Mijn humeur wisseld erg en ik ben aan het einde van de dagen minder dan in de morgen. Mijn ontlasting is erg dun en de vraag is nu waar dat van komt. Hopen dat ze daar achter kunnen komen. Verder word ik nog steeds goed in de gaten gehouden om te kijken waar mijn onrust vandaan komt maar er zit nog niet echt een lijn in. Ik hoop in de loop van de week meer te kunnen melden over het verloop.

Dikke kus en een knuffel van Willem

PS: Mijn zussen schrijven als ik in Groningen lig regelmatig een stukje op hun deel van de site onder het hoofdstuk ,de zussen van Willem 2012. Zij vinden het fijn om te mogen typen en vinden het helemaal geweldig als jullie daarop reageren dus ga daar mee door aub. Kus Willem