Nieuwsarchief

Mama

zondag 1 juni 2014
Mama

Mama

Ik heb beloofd dat ik een verrassing zou vertellen deze week. Nou dat heb ik zeker. De vrijdag na de bruiloft van papa en mama zijn we met ons allen op vakantie geweest. Heerlijk naar Valkenburg in de Ronald mc Donald Kindervallei. Samen met nog 6 andere lotgenoten gezinnen. In elk van deze gezinnen is een of meerdere kinderen ziek en ze hebben allemaal een energiestofwisselings ziekte. Wat fijn om samen met deze mensen even er uit te zijn. Niks hoef je uit te leggen want iedereen weet wat het is om een kind te hebben met deze ziekte. Mijn zussen hadden al snel vriendjes en vriendinnetjes en ook papa en mama voelde zich meteen thuis tussen de andere ouders. Papa is lekker aan het fietsen gegaan met 3 andere papa's en mama is met mij en de meiden aan de wandel gegaan. Maar ook lekker allemaal friet eten en een grote bbq mocht niet ontbreken. Tussendoor een piepende pomp en meteen alle mama's rechtop om te kijken wie van de kinderen hun voeding op had. In de avond heerlijk bij kletsen met iedereen. We zijn met ons hele gezin ook nog Valkenburg aan het verkennen gegaan. In een korte tijd zijn we er allemaal even helemaal uit geweest en dat was geweldig. Even genieten zoals het hoort. Hier waren we even een gewoon gezin. Met mij ging het eigenlijk best heel goed. Weinig last van epilepsie en ik hield me aardig staande in de vreemde omgeving. Ook de lange auto rit ging best en al met al was het een super ervaring. Papa en mama hebben meteen weer geboekt voor volgend jaar. Verder is er deze week nog al wat gebeurt voor Forza4Willem, maar dat kunt u lezen onder de kop Forza4Willem/de week na de bruiloft.

O ja, er is nog iets gebeurd deze week. Eigenlijk heb ik het al vaker gedaan maar nu is het wel door meerdere mensen bevestigd. De geluidjes die ik maak beginnen steeds meer op woordjes te lijken en meerdere mensen hebben nu toch echt mijn eerste en enige woordje gehoord 'MAMA'. Hoe is het mogelijk en hoe mooi kan het zijn voor mijn ouders dat ik mama kan zeggen. Op commando doe ik het lekker niet hoor, maar als ik zin heb hoor je het echt. Het mooiste cadeau voor mama ooit van mij.

Dikke kus en een knuffel van Willem

ps: vergeet niet onder Forza4Willem/de week na de bruiloft te kijken.314

Foto 1 ruine valkenburg

foto 2 op de foto met mijn lotgenootjes

foto 3 3 landen punt 193127

<h4>willemweblog.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.willemweblog.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/acties">Acties</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/fotoalbums">Fotoalbums</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen">Van Willems zussen</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-willems-zussen-van-jennifer">Van Jennifer</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/van-anniko">Van Anniko</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/mijn-zussen-over-villa-pardoes">Mijn zussen over Villa Pardoes</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwe-fiets">Nieuwe fiets</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/2-jaar">2 jaar</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsoverzicht">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.willemweblog.nl/nieuwsarchief"><b>Nieuwsarchief</b></a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/over-willem">Over Willem</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.willemweblog.nl/privacy">Privacyverklaring</a><br />