2 jaar

Lieve meelevers,

 

Op 6 december 2012 werd Willem 2 jaar. We hebben het een groot feest gegeven want het was wel bijzonder. We hebben een tijdje niks meer geschreven. want we hadden het te druk met ons allemaal. Een tijdje geleden heeft Willem oor ontsteking gekregen. Wij waren bang dat Willem naar het ziekenhuis moest. De dokter zij dat Willem niet naar het ziekenhuis moest maar hij kreeg wel een medicijn en na een paar dagen ging de oor ontsteking weg.We hebben natuurlijk ook carnaval gevierd. Jennifer was dansmarieke en dat was heel leuk. Op school kwam Willem naar het dansje van Anniko kijken. In de Stiepe kwam Willem kijken bij Jennifer. Na de carnaval zijn Jennifer en Anniko ziek geworden en Hanna is gewoon lekker fit gebleven. De raad van elf is bij ons op bezoek geweest en ze hebben een knuffel mee genomen voor Willem en wij hebben een bakje met bloemen erin gekregen. De vakantie is weer voorbij maar we hebben een leuke vakantie gehad. Iedereen is weer beter en woensdag zijn we naar de dierentuin geweest met ons zessen. Het was echt heel leuk alleen wel koud maar Willem lag lekker warm in zijn wandelwagen.

 

Veel liefs van Jennifer, Anniko en Hanna

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

WILLEM 23 MAANDEN.

 

Willem is gisteren 23 maanden geworden. Wij zijn daarom gisteren niet naar school geweest. Toen we gisteren bij willem waren kwamen de cliniclowns langs en het was super grappig. Oma die lag helemaal in een deuk van het lachen. Toen de clown iets zei tegen mij (jennifer) zei oma het daarna tegen mij en toen zei die clown dat oma een tolk was. Die clowns heten Streep en Boesie. Boesie had een accordeon bij zich en hij ging zitten met zijn been door zijn stoel en toen hij ging opstaan moest hij eerst de stoel dicht klappen. Toen probeerde hij eruit te komen maar dat wilde niet net toen hij er was zei hij ik ben er bijna en toen ging hij er weer in. Het was gisteren reuze grappig. Inplaats van een taartje kregen wij een zak snoep maar die is nu alweer bijna op.

 

Van jennifer

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

31 oktober 2012

 

Hallo allemaal

 

Oma, Jennifer, Hanna, en ik zijn gisteren in het ziekenhuis geweest bij Willem, mama en papa.

 

Wij gingen met zijn allen eten in het ziekenhuis dat was heel leuk.

 

Ik vond het wel een beetje eng omdat Willem aan een kastje vast zit.

 

aan dat kastje zaten 3 draadjes een was voor zijn hartslag, de tweede was voor zijn suurstof. en de derde was voor zijn ademhaling. Als dat kastje ging piepen vond ik het eng maar als ik het eng vond mocht ik op een knopje drukken.

 

Als ik op het knopje had gedrukt kwam de zuster naar Willem zijn kamer toe.

 

Mama en papa gingen in gesprek met de dokter voor Willem ik wou niet naar de speelkamer toe maar ik wou bij Willem blijven dus toen kwam er een zuster bij mij zitten en gingen wij een kopje warme chocolademelk drinken en wij gingen samen even kletsen.

 

Toen papa en mama terug kwamen gingen we nog even kletsen maar daarna gingen we wel naar huis toe.

 

Van:Anniko

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lieve allemaal,

 

Wij zijn gisteren naar willem toe geweest. De zuster van willem is heel erg aardig. Met willem gaat het goed en met mijn papa en mama gaat het ook goed. Vandaag krijgt willem een 12 uurs EEG. Dan krijgt willem allemaal draadjes aan zijn hoofd en die gaan naar een kastje die naast zijn bed staat. Gisteren zagen wij ook een kastje bij willems bed staan dat was de monitor. Hij stond er voor zijn hartslag zijn zuurstof en voor zijn ademhaling.

 

Van Jennifer en ook de groeten van Hanna

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

30 oktober 2012

 

hoi allemaal toen wij vandaag thuis kwamen was alles van willem ingepakt. Toen wij vroegen waarom het was ingepakt zei mama dat Willem opgenomen werd in het ziekenhuis in Groningen.Willem moest de laatste tijd veel huilen. We wisten niet waar dat van kwam. Toen hebben ze een echo gemaakt van de blaas en de nieren van Willem en daar was niks op te zien. Nu gaan ze willem onderzoeken.wij wilden smiddags niet naar school. Anniko vond het niet zo leuk om te zien hoe willem en mama weg gingen in de ambulance naar het ziekenhuis hanna vond het ook niet leuk maar hoefde niet te huilen. Nu zijn we zolang bij opa en oma derks totdat papa, mama en Willem weer thuis komen. Ze denken dat Willem er maar een paar dagen blijft maar dat weten ze niet zeker. Wij gaan morgen uit school ook naar willem toe.

 

Veel liefs jennifer en anniko en hanna

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

zondag 21 oktober

 

deze week is het herfstvakantie. ik ga bij mijn opa en oma logeren. van middag gaan we naar een verjaardag en daarna gaan we door het bos naar de kinderboerderij. vrijdag op school heb ik koekjes gebakken maar ik heb ze al lang opgegeten. het was een soort higatea met thee. van jennifer

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

zondag 13 mei

 

MOEDERDAG

 

Ik ben er weer.

 

Hoera vandaag is het moederdag!! Willem en papa hebben mama een heel mooi cadeautje gegeven. Het is …………. een namenbordje voor naast de voordeur, gaaf he. Groeten Jennifer. en o ja Hanna wordt dinsdag 15 Mei 4 jaar. doeiiiii

 

Ik vond het jammer dat Willem vorigjaar niet met moederdag thuis was. Maar gelukkig dit jaar wel. we gingen met zijn 5en mama wakker maken. Ik heb voor mama een hartje gemaakt met achterop een gedicht. En nog een armbandje van wasknijpers en kralen gemaakt. daarna gingen we gezellig beneden eten.

 

Ik vind het fijn Willem niet meer zoveel spuugt, alleen wat slijm.

 

groetjes Anniko

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

zondag 5 februari

 

Hallo iedereen,

 

Het is al lang geleden dat wij wat hebben geschreven. Er gebeurt ook zoveel. Willem zijn 1ste verjaardag hebben we gelukkig heel leuk gevierd met zijn allen. Wij mochten ‘s middags thuis blijven van school en dat was wel heel fijn want nu konden wij wat langer een feestje vieren. Willem spuugt wel veel hoor en dat vinden wij niet leuk. Soms komt dan ineens de sonde van Willem vanuit zijn buik uit zijn mondje en dat vinden wij wel zielig want dan moet hij weer een nieuwe in zijn neusje en dat is niet fijn. Als Willem spuugt moeten wij soms ook bijna spugen. Soms gaan we Willem ook wel een beetje kietelen hoor want dat vind hij wel grappig en dan moet Willem wel lachen. Hij moet dan wel goed wakker zijn en we kunnen ook niet zo lang kietelen omdat hij er moe van word. Op donderdag 2 februari zijn we met ons 6en weg geweest. We gingen met zijn allen in een bus eerst pottenbakken en daarna naar Plopsaland in Coevorden. Het was heel leuk en het ging ook goed.

 

Groetjes van Jennifer, Anniko en Hanna